''Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt kunst het leven. ''Sir John Lubbock''

Creatieve Teambuilding

Soms heb je behoefte aan een inspirerende middag schilderen met je team. Even samen ontspannen met doeken penseel of kwast. Dan is een creatieve workshop schilderen een uitkomst. Heeft je afdeling of bedrijf het eens écht nodig om elkaar beter of anders te leren kennen in een nieuwe en uitdagende setting? Wellicht is een workshop van Bliss wel het antwoord. 

Compleet afgestemd op jouw team 

Bliss verzorgt schilderworkshops voor volwassenen en ik merk continu dat het een extra stimulans is om met collega’s op zoek te gaan naar eigen talenten. We bedenken van tevoren samen een thema dat aansluit bij jullie behoeften en bepalen samen de doelstellingen en de aanpak van de workshop. Zo kunnen we optimaal werken aan individuele talentontwikkeling. Is jullie doelstelling een middagje creatief ontspannen of willen jullie door middel van het maken van kunst op zoek gaan naar de volgende stap binnen het bedrijf of per individu? Indien gewenst behoort het ''inlezen'' van de gemaakte kunstwerken tot de mogelijkheden, waardoor de workshop naast de ontspanning die het geeft ook veel nieuwe inzichten op kan opleveren. 

Vanzelfsprekend kunnen we ook gezamenlijk werken aan een kunstwerk dat een prominente plek krijgt binnen het interieur van jullie werkomgeving. De nadruk blijft liggen op samenwerking en teambuilding. Het feestje of uitstapje krijgt echt meer kleur met een ontspannen workshop schilderen. Ik schenk tijdens de workshop aandacht aan het proces, maar dan wel met ontzettend veel ontspanning en plezier. Als je iets creëert, krijg je de kunst van het leven te pakken en dat is mijn missie. 

 

 


Geheel verzorgde dag
 

Zijn jullie op zoek naar een geheel verzorgde dag, inclusief hapje, drankje en eventueel naast de schilderworkshop een andere activiteit? Bliss werkt samen met andere ondernemers om voor jullie gegarandeerd een inspirerende en waardevolle dag samen te kunnen stellen. Bijvoorbeeld een combinatie met yoga, een sportieve activiteit, fotografie, wandeltocht enz. Ook ideaal voor een grote groep waarin ieder zijn eigen talenten kan ontplooien en ontdekken. Maak uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een uniek samengestelde dag! 

''Een aanrader voor een teamdag! Dit was een grote groep, maar zeer goed verdeeld! Inspiratie, rust en heerlijk eten.''
''Er is veel ruimte voor persoonlijke inbreng en leren van en met elkaar. Dit alles in een ongedwongen sfeer.''
''Samenwerken, rust, gezelligheid''.
''Super dag, super ambiance.''

 

Meer informatie?  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.