''Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt kunst het leven. ''Sir John Lubbock''

Ben je op zoek naar een...

-Unieke eyecatcher in je interieur of werkruimte
-Origineel cadeau
-Tastbare herinnering aan jouw dierbare
-Kunstwerk met jouw eigen thema 

Je bent welkom om bij Bliss een kijkje te komen nemen in het kunstatelier en samen met mij de mogelijkheden te bespreken.

Proefplaatsing

Een vrijblijvende proefplaatsing in jouw interieur of werkomgeving is vanzelfsprekend altijd mogelijk. Uitgerekend op die plekken moet je immers mijn kunst beleven, ervaren en het diepere geluk aan kunnen raken. De beslissing tot aankoop hoef je dus niet in het kunstatelier zelf te maken. 

Gratis kunstadvies aan huis

Staat er iets tussen dat jou aanspreekt? Neem vrijblijvend contact op om gratis kunstadvies aan huis te ontvangen, een schilderij op proef te laten plaatsen of een schilderij in opdracht te laten vervaardigen.


'
'Tijdens een expositie sprong er één schilderij uit voor ons. Toen wij ons nieuwe huis ingericht hadden hebben wij Bianca gebeld om te vragen of ze dat ene schilderij nog had. Ze kwam bij ons langs met verschillende schilderijen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Het werd onze favoriet! Bianca luistert naar de wensen van de klant, is zeer creatief en perfectionis tisch en ze zal nooit werk afleveren waar ze zelf niet voor de volle 100 % achter staat.''

Fieke