''Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt kunst het leven. ''Sir John Lubbock''

'Afscheid betekent de geboorte van herinnering (Salvador Dali)'
-Heb jij afscheid moeten nemen van jouw kind, partner, zus, broer, vader, moeder,     vriend/ vriendin of andere dierbare?
-Zou jij graag een unieke tastbare herinnering willen ontvangen?
-Ben je met vragen achtergebleven?
-Benieuwd naar welke boodschap hij/ zij jou nog te vertellen heeft?

Afstemmen op de energie van jouw dierbare. Boodschappen omzetten in een uniek kunstwerk voor jou, waarin jij de herkenning ziet en voelt. De herkenning die jou iets oplevert dat niet in woorden uit te drukken is. 
Wil je hier meer over weten? Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ik vertel je graag meer over deze unieke vorm van kunst.

''Wauw Bianca, wat heb je mij geraakt met dit schilderij! Niet in woorden uit te drukken. Boodschappen omzetten in een uniek kunstwerk, heel krachtig! Dankbaar en trots en vooral heel blij dat ik dit mezelf gegund heb.''
 
'Mijn zoon is voor een aantal jaren geleden overleden. Daarna zijn we verhuisd, naar onze huidige woning. Hier heeft hij niet gewoond. Bianca is voor enige tijd terug op mijn pad gekomen. Toen ik hoorde welke gaven dat ze heeft en dit in haar schilderijen kan verwerken was het voor mij duidelijk en heb haar gevraagd om 'samen' met mijn zoon een schilderij te maken.Het is klaar, ik kan niet in woorden uitdrukken wat het mij geeft. Ik zie in het schilderij zoveel van mijn zoon. Mijn gevoel zegt me Tom is nu ook thuis gekomen. Lieve Bianca, dank je wel!

.