8 JULI 2018 OPEN DAG van 11.00-17.00 uur. Voel je welkom!

''De kunst begint eerst daar waar de nabootsing eindigt.'' (Oscar Wilde)Cursus schilderen 

Schilder je al jaren en zou je jouw schilderkunst graag naar een hoger level willen tillen of jouw unieke stijl verder willen ontwikkelen? Dan is de cursus schilderen die Bliss aanbiedt een cursus die jouw op het lijf geschreven is. Ook de hobbyschilder die nog geen jarenlange ervaring heeft, maar zijn eigen creatieve ontwikkeling wel serieus neemt is welkom!

Het vertrekpunt ben jij

Uitgangspunt van mijn lessen is individuele begeleiding binnen een groepsproces. Ik wil dus echt dat het vertrekpunt door jou wordt bepaald en niet door mij. Jouw keuze voor een abstract schilderij, een gestileerd landschap, een portret, een droom, of juist het verlangen om los te komen van het plaatje dat je altijd geschilderd hebt is ook mijn beginpunt. Daar begint onze gezamenlijke reis van waaruit jij schildert. Ik inspireer, begeleid en adviseer daarbij en laat je met diverse materialen, technieken en opdrachten kennis maken. Vanuit hier ontdek en ontwikkel je jouw eigen stijl.

Tijd
10 lessen

Startdatum
26-02-2018 vol!  (lessen vinden gemiddeld om de week plaats)

Vanaf 07-05-18 komen er weer enkele plekjes beschikbaar, (5 lessen tot aan de zomervakantie) dus als jij daar bij wil zijn reserveer dan nu al jouw plekje!

Geïnteresseerd maar niet beschikbaar op maandagmiddag? Laat het even weten en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Investering
45,- per les inclusief materialen.

''Wat een geweldige ervaring was dat, een ideale plek om verder te ontwikkelen. Ik zie alweer uit naar de volgende les.''
Lea


''Ik schilder regelmatig thuis en heb erg veel aan de tips gehad van Bianca. Het resultaat was bij ons allemaal erg geslaagd. We hebben er allemaal van genoten.''
Dianne

Meer informatie?  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.