''Door het contact tussen ziel en kunst vervolmaken zij elkaar.'' (Wassali Kandinsky)Moderne Schilderretraite

Behoefte aan een time-out?

Nieuwe inspiratie nodig voor je artistieke ontwikkeling?

Wil je jouw persoonlijke en creatieve ontwikkeling nieuw leven inblazen?

Wil je nog meer vanuit je intuïtie gaan leven?

Of loop je vast in je leven of je loopbaan en kun je even wat creatieve hulp daarbij gebruiken?

Optimale combinatie

Bliss biedt je rust, ruimte, ontspanning, meditatie en schilderlessen. Een optimale combinatie om te werken aan jouw persoonlijke, creatieve en intuïtieve ontwikkeling. Wij organiseren moderne schilderretraites in samenwerking met een prachtige bed and breakfast midden in de mooie natuur. Om naar binnen te keren, te ontdekken wat echt belangrijk voor jou is, jouw creatieve talent verder te ontwikkelen en enorm geïnspireerd te raken. 
3 Dagen die volledig in het teken van jou en je ontwikkeling staan. Je gaat naar huis en bent opgeladen om weer volledig vanuit je hart te kunnen leven en werken. Een nieuwe stap in de juiste richting!

Wat gaan we doen?

Nadat we kennis gemaakt hebben met elkaar wandelen we vanuit de bed and breakfast naar kunstatelier Bliss. Daar gaan we aan de slag met een groot schilderij (of meerdere kleine werken) waar je de komende dagen aan kunt werken. Wij vertrekken vanuit jouw individuele en persoonlijke wensen. Bij mooi weer schilderen we buiten, midden in de prachtige natuur. Voorafgaand aan het schilderen beginnen we met een prettige meditatie om uit je hoofd te komen, naar binnen te keren en vol inspiratie aan de slag te kunnen.  Kunstenares en docente Bianca Ambrosius begeleidt je in jouw creatieve ontwikkeling. Indien gewenst, zet ze daarnaast binnen deze retraite haar kwaliteiten in om jouw kunstwerken te interpreteren en samen met jou de dingen naar boven te halen die je nodig hebt voor een volgende stap in jouw ontwikkeling. Aan het einde van de middag wandelen we terug naar de bed and breakfast en kun je voordat je gaat dineren nog van een stuk vrije tijd genieten. 
De tweede dag staat ook in het tekenen van schilderen, een wandeling naar het atelier, meditatie en bewustzijnsoefeningen. 's Middags voel je zelf wat je nodig hebt. Nog even zelfstandig doorwerken aan je kunstwerk, wandelen of even tijd en ruimte voor jezelf nemen? Het is jouw reis die bepaalt wat jij nodig hebt. 
De derde en laatste dag sluiten we 's middags op tijd af. Tijdens deze dag kijken we samen naar jouw kunstwerk. Wat ligt er verborgen in de diepere lagen en wat heb jij nodig om hieruit te halen om meer vanuit jouw hart en intuïtie te kunnen leven? Of hoe til je jouw artistieke ontwikkeling naar het volgende niveau? Als jij open staat om samen deze bijzondere reis te beleven zorgt Bliss ervoor dat dit een reis zal zijn om nooit meer te vergeten!

'Atelier Bliss is een mooi atelier op een inspirerende locatie. De grote lichte ruimte met uitzicht op de natuur en de fantastische begeleiding van Bianca biedt alles om je creativiteit de ruimte te geven en zelf tot rust te komen.''
Kim
 

Resultaten

-Unieke kunst door jou gecreëerd
-Een leeg hoofd
-Nieuwe inspiratie
-Nieuwe energie
-Handvaten voor de volgende stap in jouw persoonlijke en/ of creatieve ontwikkeling
-Handreikingen hoe je zelf thuis dit gevoel van rust kunt behouden door middel van meditatie en mindfullnessoefeningen

Inclusief

alle benodigde materialen
3 dagen schilderworkshops
reading van jouw gemaakte kunstwerk(en) 
meditaties & mindfullnessoefeningen
wandelingen
2 dagen overnachting in bed and breakfast
2 keer ontbijt
3 keer lunch
2 keer diner (graag houden wij rekening met uw dieet)

Optioneel
Massage


Data
-12, 13, 14 december 2018
-13, 14, 15 maart 2018

Locaties
Bliss 
Kunst | Training | Coaching
Meerlosebaan 43
5861 CP Wanssum

Bed and Breakfast de Lindenhof 
Dorpsstraat 7
5862 AE Geijsteren

Klik hier voor een sfeerimpressie van deze prachtige bed and breakfast. 


Vraag hier de gratis brochure aan
 

Meer informatie? 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.