Schilderworkshop

Bliss organiseert losse workshops voor iedereen die wil ervaren hoe bevrijdend het kan zijn om te schilderen vanuit je hart, voor iedereen die al ervaren is en deze ervaring wil ondergaan bij Bliss of voor iedereen die op zoek is naar nieuwe inspiratie en ideeën voor zijn/ haar schilderstijl.

Schrijf je nu alvast in en reserveer jouw plekje! Heb je zelf al een groepje waar je graag een workshop mee wil krijgen? Neem dan contact met ons op zodat we deze samen in kunnen plannen.
Wil je graag als eerste op de hoogte gehouden worden schrijf je hiernaast dan in voor de nieuwsbrief, waar ook interessante acties, nieuwe schilderijen en nieuwe cursussen aangekondigd zullen worden.

Data eerstvolgende workshop intuïtief schilderen:
5-1-2019
2-2-2019
23-2-2019
16-3-2019
30-3-2019

 ''Heerlijke dag gehad met mijn twee zonen (13 en 15 jaar) bij Bianca van Bliss. Ze heeft tijd en oog voor iedereen. Wij zijn drie verschillende personen met elk een eigen stijl en werkwijze. Bianca weet elk van ons zo te benaderen dat we op een heel ontspannen manier het mooiste uit onze vingers laten komen. Dat is kunst op zich.''
Lisenka